Het pleidooi van Eric van Eerdenburg (Lowlands) Het pleidooi van Eric van Eerdenburg (Lowlands)

"C-Mon & Kypski speelt Basement Jaxx naar huis"

Het pleidooi van Eric van Eerdenburg (Lowlands)

"C-Mon & Kypski speelt Basement Jaxx naar huis"

In het programma 3VOOR12FM vragen we wekelijks vooraanstaande mensen uit de muziekindustrie om een pleidooi te houden voor een kandidaat voor de 3VOOR12 Award. Deze week vertelt Eric van Eerdenburg, directeur van Lowlands, waarom C-Mon & Kypski de prijs moeten winnen.

"C-Mon & Kypski speelt Basement Jaxx naar huis"

Eric van Eerdenburg heeft het druk. Dat is niet zo gek, aangezien over tien dagen Lowlands begint. De festivaldirecteur wil graag CocoRosie, Trentemøller, Patrick Wolf, Air Traffic en Devendra Banhart zien, maar meestal heeft hij 'te weinig rust in de kont' tijdens het festival. Tussen de drukte door vertelt hij nog wel even waarom C-Mon & Kypski de 3VOOR12 Award moeten winnen voor Where The Wild Things Are.

"Where The Wild Things Are is een plaat die Basement Jaxx naar huis speelt. C-Mon & Kypski is een liveband die Basement Jaxx naar huis speelt. Bumpy Road en Make My Day zijn killer songs die blijven hangen en dan heb je ook nog Eyes On The Road en Wild Fire. C-Mon & Kypski is een band met internationale allure. Ze zouden dit jaar hun big break moeten hebben. Om die reden staan ze natuurlijk ook op Lowlands."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12