Doe mee met 3VOOR12, versla Lowlands zelf! Doe mee met 3VOOR12, versla Lowlands zelf!

Werk mee aan de mashup van 3VOOR12, Lowlands, Twitter, Flickr, YouTube en meer

Doe mee met 3VOOR12, versla Lowlands zelf!

Werk mee aan de mashup van 3VOOR12, Lowlands, Twitter, Flickr, YouTube en meer

3VOOR12 verslaat Lowlands natuurlijk van de eerste tot de laatste minuut. Concerten, recensies, interviews, sfeerverslagen en dat alles in tekst, beeld en geluid via internet en de digitale kabel. Maar Lowlands is natuurlijk juist het festival van de 60.000 bezoekers. Ben je erbij? Stuur dan zelf je verhalen en indrukken in! Lees hier hoe.

Werk mee aan de mashup van 3VOOR12, Lowlands, Twitter, Flickr, YouTube en meer

3VOOR12 verslaat Lowlands van de eerste tot de laatste minuut. Van het leukste muziekfestival van Nederland hoeft zo niemand iets te missen. Concerten, recensies, interviews, sfeerverslagen en dat alles in tekst, beeld en geluid via internet en de digitale kabel. De festivalgangers zelf kunnen natuurlijk bij thuiskomst hun festival nog eens beleven, omdat hier de meeste concerten dan online staan. Daarnaast zijn ze te zien via het digitale kanaal 3VOOR12/Central. Maar Lowlands is natuurlijk juist het festival van de 60.000 bezoekers. Ben je erbij? Stuur dan zelf je verhalen en indrukken in!

We verzamelen op internet de verslagen, foto's en video's van de aanwezigen in Biddinghuizen, die via hun mobiele telefoons (al dan niet voorzien van foto- of filmcamera) van zich kunnen laten horen. Zo combineren we op onze site eigen verslaggeving met informatie die elders op internet te vinden is en bouwen we in samenwerking met de mensen achter festival Todays Art een zogeheten 'mashup' van 3VOOR12, Lowlands en internet-services als Twitter, Flickr, Jaiku, Google Earth, Buienradar en meer!

Hoe kun je meedoen?
- Mail je foto's of videos vanaf het festivalterrein direct als attachment vanaf je telefoon naar ll07@kyte.tv. Een account is niet nodig.
- Geef je reacties (of zoek je vrienden): sms "join #LL07" naar +46 73 74 94 05 01. Je kunt daar je verhalen, recensies en opmerkingen kwijt. Een account is niet verplicht, maar wel leuker, dus schrijf je hier in. Begin je bericht met '#ll07', gevolgd door je comment.
- Of geef je reakties via Twitter, mobiel bereikbaar via http://m.twitter.com of via een sms-bericht* aan +44 76 24 80 14 23. Hiervoor moet je wél een account hebben en http://twitter.com/3voor12 als vriend hebben. Begin je bericht wederom met #ll07 gevolgd door je comment.
- Upload jij je foto's of videos altijd direct naar je Flickr- of YouTube-account? Tag ze dan met Lowlands, dan kunnen we ze automatisch vinden.

Niet alleen komen je berichten, foto's en videos direct op internet terecht en krijg je daarop (indien je wenst) antwoord van wie dan ook, de smeltpot van alle digitale creaties zal ook af en toe op het festivalterrein te zien zijn.

Oja 1: het sterretje * = beide sms-services zijn géén abonnementen en kosten slechts evenveel als één sms-je naar je vrienden. Je betaalt bovendien ook niet voor het eventueel ontvangen sms-jes van de beide nummers, dus... goed geregeld!

Oja 2: thuisblijvers doen natuurlijk ook mee via de site!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12