Digitale themakanalen 3VOOR12 compleet vernieuwd Digitale themakanalen 3VOOR12 compleet vernieuwd

Keuze van de kijker speelt belangrijke rol in nieuwe programmering

Digitale themakanalen 3VOOR12 compleet vernieuwd

Keuze van de kijker speelt belangrijke rol in nieuwe programmering

Interactief schminteractief denk je wellicht na het lezen van de kop. Toch kunnen we het niet anders noemen. Jij bepaalt welke clips er gedraaid worden in My 3VOOR12, jij bepaalt welke beelden we zien bij Dave Clarke's Whitenoise TV, kortom, jij krijgt het druk met 3VOOR12TV, dat geheel vernieuwd het komende seizoen ingaat.

Keuze van de kijker speelt belangrijke rol in nieuwe programmering

Start 3VOOR12TV/Central nu!

In september herlanceert 3VOOR12 haar twee digitale tv-kanalen 3VOOR12TV/Central en 3VOOR12TV/On Stage met een complete restyling en een totaal vernieuwde programmering, waarin popmuziek in al haar vormen natuurlijk nog steeds centraal staat. Nog steeds veel clips en exclusieve concertopnames.

Maar er verandert ook een hoop. Behalve een complete restyling van de zender breiden we ook inhoudelijk fors uit. Naast de vaste 3VOOR12TV woensdagavond met eigen reportages, Afzien en Club 3VOOR12 komen er ook op de andere dagen nieuwe programma's. Zoals Goud Graven, waarin bekende artiesten hun favoriete clips presenteren, of Mash Up, waarin de beste VJ's van Nederland dj-sets voorzien van beeld. In het interactieve MY3VOOR12 stel je als kijker zelf een half uur tv samen. Lees daarvoor meer op de programmapagina van My 3VOOR12. Ook breiden we uit met meer (VPRO) muziekdocumentaires.

Ook Dave Clarke laat komend seizoen van zich horen op 3VOOR12TV/Central. Het afgelopen jaar kon je de dj al op 3FM horen met zijn show 3VOOR12Whitenoise. Die show wordt uitgebreid met een tv-variant waarbij je als kijker zelf de beelden samenstelt met behulp van je eigen foto's op FLICKR.

Lopende programma's als Afzien, waarin Giel Beelen clips bespreekt met kenners uit het vak, en het muziekjournalistieke programma Dubbel Check blijven natuurlijk ook te zien op de zenders. Ook is er in specialistische programma's aandacht voor hiphop, metal & punk, dance en alternatieve gitaarmuziek.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12