3VOOR12 Pinkpopsite online 3VOOR12 Pinkpopsite online

Jan Smeets relaxt richting pinksterweekend

3VOOR12 Pinkpopsite online

Jan Smeets relaxt richting pinksterweekend

Jan Smeets heeft zich wel eens meer zorgen gemaakt om zijn Pinkpop. Maar de desastreuze editie van twee jaar geleden is allang vergeten en vergeven. "40.000 kaarten zijn er verkocht, dus als de statistieken niet liegen verkopen we gewoon uit. En de statistieken liegen nooit."

Jan Smeets relaxt richting pinksterweekend

Jan Smeets heeft zich wel eens meer zorgen gemaakt om zijn Pinkpop. Maar de desastreuze editie van twee jaar geleden is allang vergeten en vergeven. “40.000 kaarten zijn er verkocht, dus als de statistieken niet liegen verkopen we gewoon uit”, zegt Smeets. “En de statistieken liegen nooit. Toen het twee jaar geleden mis ging zagen we dat ook aankomen.” Mister Pinkpop kan relaxt naar zijn festival toeleven. Met exact een maand voor de boeg zijn er geen afzeggingen en een reserveband denkt Smeets niet meer nodig te hebben: “Dat is de duivel verzoeken.”

3VOOR12 is uiteraard drie dagen van de partij in Landgraaf. De speciale Pinkpopsite op 3VOOR12 is nu al online, met audio, video en artikelen ter voorbereiding. Op het festival zullen we drie dagen lang opnames maken. Jan Smeets stort zich intussen op zijn eigen voorbereidingen: “Ik hou me graag met de details bezig. Ik lees de teksten in het programmaboekje, ik denk na over wat we doen met speciale polsbandjes voor jongeren onder de zestien, dat soort dingen.” Eén ding baart hem nog zorgen: “Het goede weer. We weten allemaal: na goed weer komt slecht weer en na slecht weer weer goed weer. Goed, je kunt je overal op voorbereiden, behalve daarop.”

Beluister het interview met Jan Smeets in Dubbel Check.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12