Q-Dance trekt in bij ID&T

Duncan Stutterheim doet stap terug uit de dance-wereld

Wie dance-organisatie Q-Dance op haar nummer in Landsmeer telefonisch probeert te bereiken, krijgt even later een aardige juffrouw van ID&T aan de andere kant. Het ziet er naar uit dat het bedrijf van Wouter Tavecchio is ingetrokken bij dat van zijn vriend Duncan Stutterheim. ID&T dus. Beide directeuren zwijgen als het graf. Op internet wordt ondertussen gespeculeerd over het terugtreden van Stutterheim uit de danswereld.

Duncan Stutterheim doet stap terug uit de dance-wereld

Bijna geruisloos is het personeel van Q-Dance ingetrokken bij moederbedrijf ID&T in Amsterdam en zijn de twee dansgiganten in korte tijd samengesmeed tot één concern. Wie namelijk belt met Q-Dance in Landsmeer krijgt de telefoniste van ID&T in Amsterdam aan de andere kant. Beide directeuren zwijgen.

De website Partyscene suggereert dat het intrekken van Q-Dance bij ID&D een signaal is dat Stutterheim zijn bedrijf gaat verlaten. In december vertrekt hij met zijn gezin voor een periode van anderhalf jaar naar Australië. Wouter Tavecchio van Q-Dance zal in die periode de dagelijkse leiding over ID&T op zich nemen.

Het moeten tropenjaren zijn geweest zijn voor Duncan Stutterheim. De afgelopen jaren hield hij zich veel bezig met het bedrijf dat hij zelf had opgezet. Daarnaast stampte hij een strandtent uit de grond, evenals een tijdschrift, een club en een radiostation. Nu lijkt het tijd om rustiger aan te doen.

Zowel Stutterheim als Tavecchio wilden geen commentaar geven.