Motel Mozaique in de lift met Guillemots, Beautiful New Born Children, We Are Scientists en Mi And L'Au Motel Mozaique in de lift met Guillemots, Beautiful New Born Children, We Are Scientists en Mi And L'Au

Exclusief en toch openbaar

Motel Mozaique in de lift met Guillemots, Beautiful New Born Children, We Are Scientists en Mi And L'Au

Exclusief en toch openbaar

3VOOR12 filmde niet alleen de exclusieve sessies in TENT, maar verleidde een aantal bands geheel volgens de gedachte van de kleine intieme programma-onderdelen van het festival ook tot een liftsessie.

Exclusief en toch openbaar

Je had erbij kunnen zijn als je op het goede tijdstip op de juiste plek was geweest. Dat is het motto van veel mooie onderdelen op Motel Mozaique. Het gold voor gidstochten, voor onze gratis toegankelijke sessies in TENT en in extreme vorm ook voor de de mini sessies die op locatie opnamen in de lift. Guillemots, Beautiful New Born Children en Mi And L'Au lieten zich verleiden door onze liftsterfilmster Renske Douwes Dekker. Wat dat opleverde kun je nu zien. Zonder beeld, maar wel compleet zijn de concerten die 3VOOR12 opnam tijdens Motel Mozaique. Check daarvoor onze AUDIO/VIDEO pagina (zie menu bovenaan de pagina).
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12