3voor12 Radio donderdag 9 mei 2019

Hydrogen Sea speelt live, The Great Escape Festival en Mumford & Sons in de Ziggo Dome

Ooit begon Hydrogen Sea als een Brussels electropopduo, maar na het eerste album ‘In Dreams’ gooiden ze de computer het raam uit en zochten ze er drie bandleden voor in de plaats. Onder meer Patrica Vannest, ex-violiste van die andere Belgische band Balthazar, staat nu naast Birsen Uçar en Pieterjan Seaux. In deze uitzending hoor je Birsen en Pieterjan in een kleine intieme sessie materiaal spelen van hun nieuwe album 'Automata' .

Het Britse Brighton barst uit zijn voegen van alle muzikale ontdekkingen die te zien zijn tijdens hét showcasefestival van Groot-Brittannië: The Great Escape. Het kan zomaar zijn dat je daar, ergens in een klein zaaltje, een act ziet die internationaal door gaat breken. 3voor12 collega Menno Visser is erbij.

Mumford & Sons gaven deze donderdag een Mega Exclusive voor een klein gezelschap in Tuschinski in Amsterdam. Dat prive-optreden was voor Jasper en 50 vrienden, omdat hij ruim 138 uur aan de telefoon heeft gehangen tijdens de 3FM Linecheck, dat deed hij voor zijn schoonfamilie. Hoe Jasper uiteindelijk ook bij het concert van Mumford & Sons in de Ziggo Dome geraakte hoor je hier

Er er zijn dj’s en producers waarbij je het liefst voorzichtig zou schuifelen op hun muziek, en er zijn types die muziek maken waarbij je het liefst de hele tent wil slopen. Nou: vanavond hebben we in de DJ Shortlist er een van die laatste categorie. De Nederlandse drum & bass producer en dj Nymfo komt met een nieuw album, en wil ons vanavond graag zijn favoriete tracks laten horen.

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android).

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12