Awakenings, MysteryLand en Defqon.1 weer deels in Nederlandse handen

Eerder verkochten ze alles aan het Amerikaanse bedrijf SFX

Vier Nederlandse dance-ondernemers hebben een deel van hun aandelen teruggekocht. Wouter Tavecchio, Jan Lok, Rocco Veenboer en Bas Meijer hebben elk een belang van 15 procent genomen in de ondernemingen die ze eerst verkochten aan SFX. Daar komt nog een levenslange royalty-afdracht bovenop. Het Amerikaanse bedrijf was een paar jaar lang heel actief op de overname-markt, maar is inmiddels ten onder gegaan aan hoogmoed en mismanagement. De doorstart van het bedrijf - LiveStyle - wilde graag een deel van de aandelen terugverkopen.

Wouter Tavecchio is mede-oprichter van Q-Dance, de hardstyle promotor die o.a. Defqon.1 organiseert. Jan Lok kennen we van B2S, het bedrijf achter hardcorefestival Decibel, terwijl Rocco Veenboer natuurlijk bekend is als Mr. Awakenings. Bas Meijer is een oud-ID&T'er die nu een belang neemt in MysteryLand en Welcome To The Future. 

Binnenkort op 3voor12 een uitgebreid interview met Rocco Veenboer van Awakenings, dat volgende week zijn 20-jarig jubileum viert. Check hier alvast een verzameling van 20 dj-sets uit 20 jaar Awake.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12