ADE17: Mary Go Wild raves begonnen: 'Vijfde editie volgend jaar naar vijf dagen.'

Technolabel Drumcode bijt spits af

New Yorker Layton Giordani heeft de eer om dit jaar de eerste set van de Mary Go Wild kelderraves in bar San Francisco te verzorgen. Hij wordt gezien als de protégé van Adam Beyer, dj en eigenaar van Drumcode, het technolabel dat de hele line up van de eerste dag vult. Tot 20:00 uur volgen Bart Skils, Dense & Pika en Luigi Madonna b2b met Roberto Capuano. 

Alex Slagter, mede-oprichter van Mary Go Wild, is sinds de start van de kelderraves in 2014 verantwoordelijk voor de programmering: ‘We willen volgend jaar bij de vijfde jubileum-editie doorgroeien van drie naar vijf dagen. En dan woensdagmiddag beginnen en zondagavond stoppen. Of dit qua vergunning lukt weten we nog niet, maar we hebben genoeg animo aan artiesten. Steeds meer A-dj's vinden het leuk om te komen draaien. Toch gaat het zeker niet vanzelf. Soms moeten er 70 mails aan te pas komen voor we een toezegging hebben. Maar dankzij support vanaf het eerste uur van vooral Amsterdamse dj’s -zoals Shinedoe, 2000 and One en Steve Rachmad- hebben we een goede naam opgebouwd. Het concept is altijd hetzelfde gebleven: zonder poespas en uitgebreide rider een zwart hol met maximaal 50 man naar de getver helpen.’

De Mary Go Wild raves gaan door tot en met zaterdag, elke dag van 14:00-20:00 uur. De line up wordt telkens op de dag zelf bekend gemaakt. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12