3voor12 Groningen

A New Kid In Festival Town

KOPJEK en Onder De Pannen organiseren een unieke muzikale reis tijdens KREPELWALD

Ken je dat gevoel? Dat je mensen ontmoet waarmee het direct klikt, waar je passie mee deelt en waar je nieuwe avonturen mee aan wilt gaan? Voor Groninger evenementenorganisaties KOPJEK en Onder de Pannen is dit heel herkenbaar. De complementerende visies als drijfveer achter beide organisaties heeft geleid tot een ton aan nieuwe ideeën en inspiratie resulterend in een muzikaal liefdeskindje. Daarom bundelen zij zaterdag 11 juli 2020 hun krachten voor het nieuwe, jaarlijks terugkerende festival KREPELWALD

Wat je kunt verwachten? Een nieuw, fris, creatief en duurzaam festival te midden van een geheim stuk natuur net buiten de stad Groningen. Hier word je als bezoeker letterlijk meegenomen op een reis langs diverse housemuziek op een bijzondere locatie. Kortom, alle ingrediënten voor een verrassend avontuur zoals we dat gewend zijn van een KOPJEK (co)productie!

Zoals de Eagles ooit al zongen: ‘there’s a new kid in town’ en de kans is inderdaad groot dat dit festival er eentje is waar iedereen binnenkort over zal praten. En van zal houden.

Wil je zeker zijn dat je deze muzikale reis niet mist? Zorg er dan voor dat je op tijd pre-registreert. Ga hiervoor naar de site en wees als eerste op de hoogte van dit avontuur.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12