3voor12 Gelderland

Programma Huntenpop 2022 compleet

12 en 13 augustus op het DRU Park in Ulft

Het programma voor Huntenpop 2022 is compleet. In de line-up van dit jaar staan o.a. Snelle & De Lieve Jongens Band, Maan, Danny Vera, Antoon, Froukje, De Staat, Mother’s Finest, Anneke van Giersbergen, Goldband, Emma Luca, Darlyn en Diggeth. De timetable volgt binnenkort. Huntenpop is 12 en 13 augustus op het DRU Park in Ulft.

Huntenpop telt komend jaar vijf podia. Op zaterdag 13 augustus staan op het hoofdpodium Snelle, Maan, Laurence Jones, Danny Vera en De Staat. Het tweede podium is de grote tent, voor iets alternatievere bands. Hier staat de Spaanse feestband Muyayo Rif, Froukje, Anneke van Giersbergen, Mother’s Finest en afsluiter Goldband. In de Festivaart-tent staan acts zoals the Partysquad, het Feestteam, Antoon, Mental Theo en Nakatomi.

In een vierde tent is meer plek voor regionaal talent, zoals De Boetners, Darlyn, Diggeth en de winnaars van de Achterhoekse Band Competitie Emma Luca en Dan Mango. Naast de vier reguliere podia is er nog een specialbierenplein met muziek van de Vinylbus en is er voor het eerst een Foëfeltent, een kleine tent waar tal van uiteenlopende acts te zien zijn, van het Ulfts Mannenkoor tot een punkband en van burleske danseressen tot een lezing van een monnik.

Op vrijdagavond 12 augustus treden ondermeer Daredevils, Scrum en tributebands van Queen, The Doors, Rammstein, Doe Maar, U2 en Muse op en in de danstent zijn acts te zien als Feestnation, De Lievelings Dj's van je Zusje, Otto Wunderbar en Coming Fout.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Voor alle informatie daarover, zie www.huntenpop.nl/tickets

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12