3voor12 Zeeland

GraauwRock for Specials: Vrolijkheid en geen zorgen te zien

Nieuw festival is groot succes

GraauwRock for Specials, een feest georganiseerd voor mensen met een beperking is een feest voor jong en oud. Heerlijk uit je plaat gaan op de foute hits van Belinda, Wolter Kroes en Snollebollekes. Met als nieuw concept de tracks van Busta Flax.

Busta Flax is een jonge rapper uit Zeeuws-Vlaanderen die het groot wil maken in de scene van Nederlandse Hip-Hop, ook vlogt hij parttime. Busta Flax is een jongen die we nog vaker gaan horen en zien. Al is het werken aan zijn Zeeuws accent.

VOF de kunst, de band uit Noord-Brabant die bekend is geworden met het nummer ‘Suzanne’ neemt het stokje over. Een ware traktatie. Na lang wachten – want Wolter Kroes stond in de file. Komt hij dan toch echt op het podium. En in één klap is het dan ook feest. Heel het veld staat vol en de armen hangen niet langs het lichaam, de armen gingen de lucht in en het duurt ruim een uur voordat ze weer zakken.

Snollebollekes komt op: feest dus. Heel het veld gaat van links naar rechts en op en neer. Geen moment rust – de fitness kunnen de mensen op het veld morgen wel overslaan. Ook al zingt de man met het halve pak niet live, hij zorgt voor een enorm feest. Een mooie afsluiter.

Ben je volgend jaar op de dag voor hemelvaart vrij? Kom dan kijken, je wordt verzekerd van een glimlach op je gezicht en een gevoel van geluk wanneer je even je zorgen bent vergeten.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12