3voor12 Den Haag

Editors naar Zuiderpark

Weer een bijzondere, Haagse, show van Tom Smith en co

In 2015 stond de Engelse band Editors al in het "kleine" Paard van Troje (de opnames van het gehele concert zijn nog steeds hier te zien). Het bijzondere zat hem toen in het feit dat de band eigenlijk gewend is de grootste festivalweides plat te spelen en nu in een zaal waar, met een beetje proppen, 1100 man naar binnen kan. Nu komt de synth- stadionrockband terug naar Den Haag voor een show op een, voor hun, wat geschikter formaat terrein; Het Zuiderpark.

Op 27 juni, komen de Engelsen naar onze stad voor hun laatste show van de Europese Black Gold tour. Een tour rondom het nieuwe Best Of album dat er aan zit te komen. Wanneer de tickets in de sale gaan is nog niet bekend, evenmin is het duidelijk om het Zuiderpark vaker gebruikt gaat worden voor dit caliber concerten. Misschien een leuke vraag voor later, maar nu zetten wij nog even 'The Racing Rats' op en knallen wij door!

Edit:
De datum waarop dit evenement plaatsvindt is de dag voor Parkpop, het gebruikelijke moment voor Parkpop Saturday Night. Volgens de organisatie maakt dit evenement plaats voor het optreden van een grotere act. "De vernieuwing op de zaterdag voor Parkpop wordt de komende jaren doorgezet. Een grote outdoor show van een internationale act geeft het evenementenweekend in Den Haag een nieuwe impuls voor de toekomst. Den Haag kan zo blijven groeien als de muziekstad van Nederland.", wordt vermeld in een statement op de sociale media.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12