Lowlands 2017: 3voor12 leidt je door het zondagprogramma

Wordt het Future Islands of Nicolas Jaar?

De zondag van Lowlands: Zo nu en dan zul je moeten rennen van podium naar podium of een show maar een half uur kunnen zien als je ons advies opvolgt: maar wat mag je echt niet missen? Wat zijn de lastigste clashes?

At The Drive-In (Bravo) vs. SMIB (India)
Dit is hard tegen hard. Losgaan kan bij beide shows, moshen ook  én beide acts hebben een punkattitude. Het enige wat je je af hoeft te vragen is: Wordt het rauw gitaarwerk van punkrockband At The Drive-In of ga ik voor de slicke teksten van hiphopgroep SMIB?

Migos (Bravo) vs. Car Seat Headrest (India)
Ook hier staan gitaren en hiphop tegenover elkaar, alleen is de indie van Car Seat Headrest duidelijk rustiger en experimenteler dan de harde trap van Migos. Het is maar net waar je voeten naar staan: heen en weer bouncen of juist wat rust.

Nicolas Jaar (Bravo) vs. Future Islands (Heineken)
Dit is dé hamvraag van de Lowlandszondag. Nicolas Jaar maakt trage, experimentele electronica en belandde met zijn show op DTRH in de top drie van beste optredens daar. Hij is de koning van de dynamiek. Bij Future Islands ligt het tempo wat hoger, kun je zelf dansen en vooral genieten van de bijzondere danspassen van frontman Samuel Herring. Wij zouden kiezen voor Nicolas Jaar, maar stel dat je het niet helemaal trekt: Future Islands is meer dan een geslaagde plan B. 

Volledige route: Hurray For The Riff Raff – Iguana Death CultBruxas – Halsey – At The Drive-InSMIB  – Car Seat Headrest – Migos – Death Grips – Nicolas Jaar - Future Islands – Mumford & Sons – You’re a Melody DJ's – Ben Klock 

Heb je nog twijfels waar je zaterdag gaat kijken? Hier bespreken we de clashes van die dag!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12