3voor12 Gelderland

8Bahn en Overstuur met livestream vanuit de Eusebiuskerk in Arnhem

Zaterdag 20 juni van 18:30 tot 02:00 uur

Na vijf livestreams vanuit Popcentrum Jacobiberg streamen de Arnhemse evenementenorganisaties 8BAHN en Overstuur aanstaande zaterdag live technosets vanuit de Eusebiuskerk in Arnhem.

Bij de (Not So) Lonely Lockdown 20 juni verzorgen lokale en internationale dj’s van 18:30 tot 02:00 uur (live)sets vanuit de 60 meter hoge glazen balkons. De streams worden uitgezonden op de website nsll.tv en de Facebook/ en YouTube kanalen van de organisaties. Line-up: Miru, Jaden Raxel, Digi & Toon, Comrade Winston, VSC, Laura van Hal en Nick Moody.

8BAHN is een Arnhems techno-evenement dat al sinds 2007 bestaat en  Overstuur is een vrij jong concept dat bestaat sinds 2018. De reden dat beide techno evenementenorganisaties het zo groots aanpakken nu de evenementensector platligt, is volgens 8BAHN organisator Leonardo Puri en het bestuur van Overstuur simpel:

“De uitbraak van het COVID-19 virus is een wereldwijde uitdaging; ook de gevolgen voor de culturele sector zijn groot. Met name evenementen op schaal worden in hun beperkingen tot dusver het hardst geraakt met een verbod op organisatie van onbepaalde duur. Door middel van livestreams kan ondanks de huidige crisis de naamsbekendheid, kwaliteit, netwerk, kennis en vakbeoefening gewaarborgd worden.”

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12