Vanavond in 3voor12 Radio

De grote Pinkpop nabeschouwing

Of je nou nog lekker aan het uitbrakken bent of zit te balen dat je het feest in Landgraaf hebt moeten missen, niet getreurd! Wij zorgen vanavond in 3voor12 Radio natuurlijk voor de grote Pinkpop nabeschouwing.

Zo belt Roosmarijn met The Charm The Fury over hun te gekke show, circle pits, walls of death en hoe het nou precies zat met het ventilator-ongeluk van hun gitarist Rolf.

Ook kom je erachter hoe de sfeer achter de Pinkpop schermen was, want we doen de Artist Backstage Check. Zaten Sean Paul en Broederliefde samen te chillen in een shisha-lounge? Waren er in de kleedkamer alleen maar roze M&M’s? We kunnen dat met niemand beter checken dan met zangeres/gitariste Cato van Dijck. Met haar psych-voodoo-blues band My Baby kreeg ze niet alleen de hele Brightlands tent aan het dansen, ze heeft inmiddels de (back)stages van alle grote internationale festivals wel gezien. Of de Pinkpop kleedkamer dus gezelliger was dan die van Glastonbury, dat hoor je vanavond!

Daarnaast zit de hele uitzending vol met live-opnames van de Pinkpop optredens van o.a. Martin Garrix, Kensington, Imagine Dragons en Green Day.

Luister dus van 21.00 tot 00.00 naar 3voor12 Radio op 3FM.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12