steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Clipprimeur: nieuwe single van You Should Get To Know Us

Nijmeegse slacker-rockband You Should Get To Know Us presenteert in mei tweede ep

De Nijmeegse slacker-rock band You Should Get To Know Us (YSGTKU) heeft een nieuwe single uitgebracht.

Na een druk 2017 met de release van hun debuut-ep Faceland, een Europese tour en clubshows in de grotere alternatieve podia van NL (Merleyn, Simplon, De Nieuwe Anita) komt You Should Get To Know Us in mei 2018 met hun tweede ep Useful Casanovas.

Vooruitlopend op deze release brengt de band vandaag een nieuwe single en videoclip uit. In de video van ´Still Waiting´ grijpt de band zowel muzikaal als filmtechnisch terug op de jaren 90. De video is gemaakt door de jonge filmmaker Maud Schijven.

You Should Get To Know Us begon in het voorjaar van 2016 met optreden in stadsregio Arnhem-Nijmegen. De band was datzelfde jaar betrokken bij de oprichting van het Liedjescollectief (dat 11 mei het Liedjesfestival organiseert waar YSGKTU ook optreedt en hun ep releaset) en tourde in de zomer van 2016 door Duitsland.

You Should Get To Know Us bestaat uit Josse Groen (drum), Victor Duijkers (zang, bas, gitaar), Merlijn Olthof (zang, gitaar) & Ralf Knoflook (zang, gitaar). You Should Get To Know Us is aangesloten bij het Liedjescollectief en Desert Mine Music.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland