De nieuwe single van Queens Of The Stone Age is er

En ze komen naar Ziggo Dome

Daar is 'ie dan. Na vier jaar wachten is er een nieuw liedje: 'The Way You Used To'. Hij ronkt wat minder had dan wat ze van ze gewend zijn, maar het is alsnog een heel dansbaar nummer. Je kunt het een bluesrockboogieliedje noemen dat nog het meeste klinkt als ZZ Top. 

Eerder deze week zette de band een promofilmpje online waarin frontman Josh Homme aan een leugendetector zit. Een psycholoog stelt hem vragen: 'Klopt het dat het nieuwe album Villains heet?'. Homme zegt nee, de pen aan de detector schiet omhoog. 'Je liegt,' zegt de psycholoog.

In de video wordt op een ludieke manier verteld dat het aankomende album Villains plus een van de liedjes 'Feet Don’t Fail Me' heten én dat producer Mark Ronson eraan meewerkte. Hij zette ook zijn handdruk op platen van Amy Winehouse, Bruno Mars en Paul McCartney.

En dit is slechts de single. Als je nog even geduld hebt krijg je nóg meer nieuwe liedjes. Op 25 augustus komt het album Villains uit. And last but not least: Ze hebben meteen shows aangekondigd. Op 12 november bezoeken ze Ziggo Dome en op 16 november spelen ze in Sportpaleis Antwerpen.

Makkelijk op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek? Abonneer je op de 3voor12 #NIEUWEMUZIEK playlist op Spotify. Nog meer #nieuwemuziek vind je in ons dossier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12