3voor12 Overijssel

Nieuwe Muziek: NONCHELANGE releaset narcistische liefdesballad 'Weet Niet Wat Ik Moet'

Nederlandstalige Indiepop-act uit Zwolle releaset 3e single in aanloop naar debuutalbum

'Weet Niet Wat Ik Moet‘ is de narcistische liefdesballad en tevens derde single van NONCHELANGE’s nog te verschijnen debuutalbum ‘Op Zoek Naar Gevoel'. Op deze single beschrijft NONCHELANGE de twijfel. Een thema dat vaker terug gaat komen op zijn album. “Mijn album wordt een plaat vol gevoelige gevoelloze muziek, vol met thema’s als narcisme, twijfel en verdriet. Maar omdat ik er wat luchtig mee om ga wordt het ook meteen de leukste plaat van 2021.” Lachen geblazen dus. 

In bijhorende video van de single gaat de rapper annex zanger van Nederlandstalige indie-pop een waar gesprek aan met zichzelf in de spiegel. “Ik vond een tegenspeler in de video maar wat saai, twee keer mij is toch veel leuker? Als je goed kijkt zijn het zelfs drie versies van mij. En dan ook nog eens in spiegelbeeld, dus dat is dan eigenlijk zes keer NONCHELANGE! Geweldig toch?” Vertelt NONCHELANGE trots. 

De track is gemaakt samen met LE MOTAT, met wie NONCHELANGE het label 'NONMOT' runt, waarop ook deze single is verschenen. Productie komt verder net als bij zijn vorige singles volledig van NONCHELANGE's hand en dit mogen we ook verwachten op de rest van zijn album, dat in het voorjaar van 2021 verwacht wordt. 

Luister 'Weet Niet Wat Ik Moet' hier

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12