3voor12 Zeeland

Dit is de nieuwe lichting van Pop Aan Zee

Popsport en Pop Aan Zee gaan samen

De nieuwe namen voor Pop Aan Zee zijn bekend. Het coaching traject voor bands en artiesten heeft een wijziging ondergaan. Popsport Zeeland is geïntegreerd in het Pop Aan Zee traject onder de naam Pop Aan Zee Academy. De Academy is bedoeld voor jonge, beginnende artiesten. Het oude concept Pop Aan Zee gaat verder onder de naam Pop Aan Zee Gold en heeft de gevorderde artiest als doelgroep.

PAZ Academy presenteerde afgelopen zondag zijn acts. De kick-off in podium De Piek met een workshop van Anna Rune. Het trio Tricycle en singer-songwriters Silken de Poorter, Femke Bun, Marith van Beek en Dax Hovius volgen het Academy traject.

Het Gold traject wordt dit seizoen ingevuld door ZeroOneEighteen, Bas de Meijer en rockband Charades. Deze deelnemers worden een jaar lang begeleid door een vooraanstaand persoon uit de Nederlandse muziekscene. Daarnaast mogen ze optreden op een aantal Zeeuwse festivals, zoals Concert at Sea, Zeeland Nazomerfestival en Bevrijdingsfestival Zeeland. Vorig jaar maakten The Brightt, Chav&Cube en The Circle Remains deel uit van Pop Aan Zee.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12