Voor bassist Stefan de Kroon stopt het waar het jaren geleden begon. In het Goese podium ’t Beest. Vandaag neemt hij afscheid van zijn band Racoon voor een zaal vol met familie, vrienden en aanhang. Een speciale avond met een speciale setlist.

In 1997 begon het allemaal voor Racoon, met de demo ‘It’s an Ice Cream Day’ stelde de band zich voor. Drie jaar later volgde het debuutalbum. Vanavond neemt De Kroon ons mee op reis langs “zijn” nummers. Dit zijn de liedjes die hij zelf heeft meegeschreven en nummers met een speciale betekenis. Van het debuutalbum ‘Till Monkeys Fly’ komen ‘Hilarious’, ‘Daily News’ en ‘Blue Days’ voorbij. Een mooie trip down memory lane en gelijk ook het bewijs dat deze oude nummers nog staan als een huis.

Alle albums passeren de revue, maar voornamelijk songs van ‘Look Ahead and See the Distance’ vullen dit bijzonder concert. Afsluiter is vanavond het toepasselijke ‘Fun We Had’.

Stefan de Kroon wordt vervangen door Maarten van Damme. De nieuwe bezetting zal op 28 april voor het eerst te zien zijn in de Ziggo Dome.

Racoon

Racoon

Racoon

Racoon

Racoon

Meer 3voor12 Zeeland