Record Store Day: Ook de Zeeuwse platenwinkel MarmurGoMusic doet mee Record Store Day: Ook de Zeeuwse platenwinkel MarmurGoMusic doet mee

Volledige lijst artiesten en tijdschema platenzaak in Zierikzee bekend gemaakt

, Dennis de Waard

Record Store Day: Ook de Zeeuwse platenwinkel MarmurGoMusic doet mee

Volledige lijst artiesten en tijdschema platenzaak in Zierikzee bekend gemaakt

Dennis de Waard ,

Nieuwe releases, gelimiteerde 7” singletjes, picture discs. Voor de vinylliefhebbers is Record Store Day uitgeroepen tot een feestdag die ook gepaard gaat met een hoop instores in de leukste platenzaken. In platenzaak MarmurGoMusic in Zierikzee kun je je lol op.

Platenzaak MarmurGoMusic, gelegen in het centrum van Zierikzee, is een klein pareltje waar je uren in kunt rondstruinen. Platenbaas Louis Kleingeld, een wandelende encyclopedie wat muziek betreft, brengt je op de hoogte van de laatste releases en weet precies wat je zoekt. De kleine winkel hield vorig jaar zijn instores buiten, waar bijvoorbeeld Danny Vera optrad. Het programma van dit jaar:

12:30: Mark Lotterman

Deze Rotterdamse singer-songwriter, soms vergeleken met Nick Cave en Johnny Cash, heeft intussen al vier albums op zijn naam staan. Ook brengt hij op Record Store Day nog een splitsingle uit met Johnny Dowd. 
 

15:30: Half Way Station

Ook uit Rotterdam komt deze Psych-formatie. Deze stond als support voor Sue The Night in Rotown en is binnenkort ook nog te bewonderen op Motel Mozaïque. Zij zullen naast Velvet Rotterdam ook MarmurGoMusic rocken.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland