N8vdN8 komt eraan!

De donkerste nacht van het jaar

Joris van Moort ,

De donkere maanden van het jaar zijn weer in aantocht. De N8vdN8 dus ook! Dit festijn vindt plaats op zaterdag 25 oktober 2014 in het centrum van Middelburg. Het thema van deze editie zijn de 4 elementen. Wat je kunt verwachten? Een avond met muziek, bijzondere verhalen en andere activiteiten en een afterparty in De Spot.

De langste nacht van het jaar wordt deze avond ook wel genoemd. Dit evenement heeft namelijk als doel het energie- en lichtverbruik te verminderen. Zo is er op deze avond een lampionoptocht, kan je luisteren naar de verhalen van Moeder Aarde en zijn er diverse optredens in de vorm van dans en theater.

Op muzikaal gebied is er deze avond genoeg te beleven. Zo zal de Zeeuwse band Geert & The Chiefs een aantal kleine optredens geven in het café van het Zeeuws Museum. De band is op dit moment druk bezig met het rondreizende circus genaamd de Popronde.

In De Spot treden de Friese Meindert Talma en Sven van Rijswijk afwisselend van elkaar op. Singer-songwriter Nicole Bianchet zal haar kunsten vertonen in de Lange Jan.
Tijdens de afterparty in De Spot, ook wel de N8vdN8vdN8 genoemd, zal DJ Douwe de avond/nacht afsluiten.
 
Voor meer informatie:  www.nachtvandenachtmiddelburg.nl