FunFest ‘Freakshow’ - Be Yourself, Be Unique, Be a Freak!

Achtste editie FunFest in podium ’t Beest

Tekst: Joyce de Nijs ,

FunFest is ondertussen een begrip in Goes en omstreken en een druk bezocht festival. Ooit begonnen als een verjaardagsfeest van initiatiefnemer Barre Verkerke, is FunFest uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend festijn voor jong en oud. FunFest is ondertussen een begrip in Goes en omstreken en een druk bezocht festival. Er zijn inmiddels al zeven edities voorgegaan en het programma van de achtste editie is wederom niet mis. Het thema van dit jaar? Freak Show!

Het feest vindt plaats op acht november. Je kunt meedoen aan jamsession met andere muzikanten, dansen op de tunes van verschillende DJ ’s en vette bands. Een impressie van de line-up: Jimmy Dumbbell, een jonge band van eigen Zeeuwse bodem, laat ons genieten van een eigen repertoire aan pop-rock songs. DJ’s Strakko & Bramski draaien uiteenlopende plaatjes waar je zeker niet op stil blijft staan.De Utrechtste dj Bastine draait vooral drum ’n bass. Convoi Exceptional, een groep met veel percussie, blazers en funky invloeden, zal de funk uit hun tenen persen op deze avond. Het duo Chaos Club zorgt voor flink wat afwisseling met een live dance-act en Antwerp Gipsy Ska Orchestra, de naam zegt het al, brengt ons skamuziek. Ook liefhebbers van alternatieve folkrock en pop worden tevreden gesteld, want de Goesse singer-songwriter Patrick le Duc is ook aanwezig. Dan is er nog The Brotherhood Conspiracy én natuurlijk de Freaky FunFest Crew.

 

Dit is nog lang niet alles, er is veel aandacht besteedt aan het decor en er is kunst te bekijken. Ook zijn er een aantal theater-acts en wat korte films te zien. Komt dat zien dus! Op 8 november aanstaande tussen 19.00 en 02.00 uur in podium ’t Beest te Goes. Kaarten zijn te koop bij The Tube in Middelburg en Goes en bij podium ’t Beest.