Eerste acts voor WeitjeRock Eerste acts voor WeitjeRock

Festival lanceert nieuwe website en early birds ticketactie

, Gijs Kamphuis

Eerste acts voor WeitjeRock

Festival lanceert nieuwe website en early birds ticketactie

Gijs Kamphuis ,

WeitjeRock heeft rockband Elementary Penguins en DJ M@gneto als eerste namen op het affiche gezet. Ook heeft het festival vanaf vandaag een hagelnieuwe website. Wie niet kan wachten: De early birds kunnen hun tickets al tegen gereduceerd tarief bestellen .

Vandaag 10:00 uur vandaag, zaterdag 18 januari, heeft Weitjerock een spiksplinternieuwe website online en heeft het voor het eerst een early birds ticketactie op poten gezet. Voor wie sowieso van plan is af te zakken naar de Krabbegatweg kost een early birdskaartje € 14,- in plaats van € 20,- aan de kassa. Deze vroege vogel aanbieding loopt tot 3 februari. 
De eerste echte band die geboekt is voor 26 juli is Elementary Penguins. Deze Amsterdamse rockact maakt op Engelse leest geschoeide indie rock. Niet in de minste plaats omdat zanger/bassist Dale Wathey een geboren Brit is. Het trio deed mee aan de Popronde en was al een aantal keer te gast bij onze collega’s van 3voor12radio op 3FM. Hun single "Everybody Knows My Name Especially On The Dance Floor" zal ook in IJzendijke de voetjes wel van de vloer krijgen.
Huis-DJ M@gneto is ook weer van de partij. Hij zal de pauzemuziekjes verzorgen tussen de optredende acts door. WeitjeRock werd vorig jaar voor het eerst in tien jaar weer georganiseerd en trok een kleine duizend toeschouwers. Een record. Afgelopen woensdag greep het festival nog naast de titel ‘Beste nieuwe festival van Europa’.
Meer informatie op het vervieuwde www.weitjerock.com
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland