The Score hot & steamy in ’t Beest The Score hot & steamy in ’t Beest

Zeeuwse funk ’n’ soul band is klaar voor het festivalseizoen

, Tekst: Albert Swart Foto's: Els Swart

The Score hot & steamy in ’t Beest

Zeeuwse funk ’n’ soul band is klaar voor het festivalseizoen

Tekst: Albert Swart Foto's: Els Swart ,

Strak in pak betreedt de Zeeuwse funk ’n’ soul formatie The Score het podium van ’t Beest in Goes, waarbij een groovy tapijt wordt neergelegd van eigen nummers die worden gemixt met classics voorzien van een funky Score-sausje.

De basis wordt neergezet door Double U op drums en KayZ op de basgitaar. Hierop leggen de gitaristen Easy J en J.P. funky soundscapes neer met hier en daar gevoelige gitaarsolo’s.
De blazerssectie, met Flo-Jo, Mr T.Bone en Brother P, vormt een onmisbare schakel in The Score-sound door de melodieuze accenten en solo’s. Ook hebben ze enkele behoorlijk luidruchtige fans meegenomen. De zangeressen Miss Sexy S. en Miss J.B. Have vormen, samen met zangers Rudeboy en Big L., het aantrekkelijke gezicht van de band. Overtuigend en vol overgave worden nummers als ‘Post Funkin’, ’Do Your Thang’ en ‘Jealousy’ gebracht. Met mellowsoul als ‘Brother Sister’ en ‘Use Me’ wordt wat gas teruggenomen om op adem te komen.
 
Het publiek is wat afwachtend maar wordt door zanger Big L. langzaam naar voren gedirigeerd 'one step at a time'. Het credo van The Score is: ”It’s not what you can do for the funk. It’s what the funk can do for you!” Als de funkadelic classic ‘Red Hot Mama’ wordt ingezet met zijn onweerstaanbare groove is het duidelijk partytime!
Met ‘Diggin On James Brown’ en ‘Stand Up!’ wordt de show afgesloten maar het publiek wil meer! Dat kan natuurlijk en tijdens het toegift ‘1+1+1=3’ stelt Big L. alle bandleden muzikaal voor. Het elftal van The Score staat garant voor een hot & steamy show.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland