The Dirty Denims & The Jacks vormen dynamisch duo The Dirty Denims & The Jacks vormen dynamisch duo

Scheurende gitaren, rauwe stembanden en directe teksten voor een ‘beestend’ publiek

, Tekst: Joris van Moort Foto’s: André Joosse

The Dirty Denims & The Jacks vormen dynamisch duo

Scheurende gitaren, rauwe stembanden en directe teksten voor een ‘beestend’ publiek

Tekst: Joris van Moort Foto’s: André Joosse ,

Het publiek gaat los op de scheurende gitaren van The Dirty Denims en The Jacks in ’t Beest te Goes. Een bijzondere avond voor menig (hard)rock liefhebber waarbij het voorprogramma net zo sterk is als de hoofdact!

Het Brabantse drinkwater bevat behoorlijk wat kwaliteit. De Eindhovense band The Dirty Denims begint vol goede moed aan zijn happy hardrock setlist. 

The Dirty Denims bestaat uit Mirjam als lead-zangeres en gitarist, Jeroen op gitaar, Sabine als bassiste en Thomas achter de drums. Een kwartet waar je U tegen zegt! Tussen de minder bekende nummers door komen een aantal singles voorbij die op de radio regelmatig worden gedraaid: '24/7/365' is een single die Gerard Ekdom (3FM) zelfs twee keer afspeelt tijdens zijn radioprogramma.

Bij de Tilburgse band The Jacks scheuren de gitaren door.  Zangeres Marcia laat samen met gitariste Estelle, drumster Dani en bassist Joost zien wat ze allemaal in huis hebben. En dat is veel! Nieuw en oud materiaal wisselen de setlist goed af en zorgen voor een interessante show. Het rauwe stemgeluid van Marcia en de scheurende gitaarsolo’s van Estelle maken de nummers compleet. Grote namen als Led Zeppelin en Guns N’ Roses noemen ze als voorbeelden en dat is te merken.

Hard werken wordt beloond. Het publiek is enthousiast over het stemgeluid en de raggende gitaren. Interactie met de bands is met een flink percentage aanwezig .Dit zijn twee bands die muzikaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De groei zit er goed in en dat is te merken in hun nummers en de show.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland