Inschrijven voor T-Strijd kan weer!

Derde editie bandwedstrijd van Gebouw-T gestart

Tekst: redactie 3voor12/Zeeland ,

Bands uit de regio’s Zeeland, West-Brabant en Antwerpen kunnen zich inschrijven voor de derde editie van T-strijd. Met een deelname aan deze wedstrijd van Gebouw-T (Bergen op Zoom) maken bands kans op vijf dagen studiotijd, een waardebon van 500 euro en een fotoshoot.

Voorwaarden
Inschrijven kan tot 1 oktober 2013, door het invullen van een formulier op www.gebouw-t.nl. Wel moet er aan drie voorwaarden worden voldaan: de band is afkomstig uit regio Zeeland, West-Brabant of Antwerpen, speelt eigen gecomponeerde muziek en beschikt over een audio- of videobestand.
 
Selectie
Een jury beoordeelt alle inschrijvingen en kiest hieruit 16 bands. De jury let bij het maken van hun keuzes op onder andere originaliteit, creativiteit, band-/samenspel en technische vaardigheden. De 16 gelukkigen krijgen bericht van de organisatie om op te treden tijdens de voorrondes.
 
Sponsors
T-strijd is een initiatief van Gebouw-T, poppodium in Bergen op Zoom, en wordt mede mogelijk gemaakt door Bax-Shop.nl en Rabobank Markiezaat. Meer informatie over de wedstrijd: www.gebouw-t.nl