Win vrijkaarten voor Memphis Maniacs in Gebouw-T Win vrijkaarten voor Memphis Maniacs in Gebouw-T

Feest vol herkenning met live mash-ups

, Redactie 3voor12/Zeeland

Win vrijkaarten voor Memphis Maniacs in Gebouw-T

Feest vol herkenning met live mash-ups

Redactie 3voor12/Zeeland ,

Ze waren het hoogtepunt van het Bevrijdingsfestival in Zeeland dit jaar. In hun ‘foute’ show mixen ze de grootste hits van de afgelopen 50 jaar door elkaar. Donderdag 22 november staat de band in Gebouw-T in Bergen op Zoom. Wij mogen 3 duotickets weggeven.

Gekleed in blauwe pakken brengen de mannen van Memphis Maniacs een ongeëvenaarde live show waar de bezieling, de energie en het entertainment vanaf spat. Ruim zes jaar geleden kwamen de bandleden van Memphis Maniacs op het lumineuze idee om het concept van mash-ups, het door elkaar mixen van verschillende nummers, op een live band toe te passen. Wat ontstond was een band die klinkt alsof een DJ met meerdere draaitafels knallers uit zeer diverse genres door en over elkaar heen gooit.
 
Gratis naar dit optreden? Stuur (voor 15 november) een mailtje aan prijsvraag@3voor12zeeland.nl met je naam en woonplaats. Prijswinnaars krijgen voor 17 november  bericht via de email.
 
Tickets voor het optreden van Memphis Maniacs kosten €15,50.
Tickets zijn verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, De Waterput (Bosstraat 39, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19).
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland