The Medics: Je wordt thuisgebracht! The Medics: Je wordt thuisgebracht!

Win een plekje in The Medics-bandbus voor het concert van aanstaande zaterdag in De Spot

, Redactie 3voor12zeeland

The Medics: Je wordt thuisgebracht!

Win een plekje in The Medics-bandbus voor het concert van aanstaande zaterdag in De Spot

Redactie 3voor12zeeland ,

Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om een avondje naar een concert te gaan. De benzineprijzen zijn torenhoog, de trein is duur en rijdt lang niet altijd, en met de bus moet je het concert al verlaten voordat het afgelopen is. The Medics hebben hier iets op bedacht en willen daarmee de Zeeuwse fans een unieke kans bieden!

Aanstaande zaterdag 17 maart spelen The Medics in De Spot in Middelburg. Ze hebben twee lege plekjes in hun bandbus en komen je thuis ophalen en brengen je na afloop ook weer terug. Daarnaast mag je vooraf ook nog eens, op hun kosten, mee-eten met de band. Een buitenkansje om eens persoonlijk deze band aan de tand te voelen.

Van 3voor12/Zeeland doen we daar nog een schepje bovenop: Maak een foto van jou samen met de band en stuur deze naar ons op, samen met jouw ervaringen van deze avond. Misschien heb je wel een brandende vraag voor de band? Stel deze in de bus of tijdens het eten en mail ons het antwoord. Dan plaatsen wij jouw foto samen met jouw ervaringen op onze website.

Koop dus HIER snel een kaartje voor het concert van The Medics op 17 maart in De Spot en laat in de comments van dit Facebook-bericht weten waarom jíj degene bent die ze moeten ophalen en thuisbrengen. Vrijdagmiddag maakt de band bekend wie mogen meerijden. Wie weet zit jij zaterdag in de bus en aan tafel met Daniel, Jarl, Ricardo, Bryan en Johan!

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland