Break System wint Beat the DJ Break System wint Beat the DJ

Finale DJ-talentenjacht in Gebouw-T

, Christian Traets

Break System wint Beat the DJ

Finale DJ-talentenjacht in Gebouw-T

Christian Traets ,

DJ Break System heeft de finale van beat The DJ gewonnen. Afgelopen weekend streden de finalisten om de eer. De goedbezochte avond werd afgesloten door Vota Gonzalez.

 

Naast Break System bestond de finale ook uit DJ Tim Logic, een 24 jarige die alweer acht jaar achter de draaitafels staat. Zijn stijl is te omschrijven als melodieus en groovy met een tech-style beat.
 
Ook DJ/producers Tha Don en Love in the Snow mochten hun kunsten vertonen. Deze laatste is een tranceact gevormd door Redmar van der Woert en Damien Cornel.  Lau Savana is 18 jaar en is vijf jaar geleden begonnen als DJ. Inmiddels heeft hij een grote drive-in show en draait hij op feesten en festivals. Bart Schroeijers & Lobby-R (voorhheen Dirty Bass), DJ Alvarez en Davignion sluiten de lijst met deelnemers af.
 
Winnaar Break System heeft al enige ervaring, wat er voor zorgde dat hij zonder veel moeite de jury kon overtuigen. Zo heeft hij al gedraaid op feesten als Q-Nation, Bunkfest en Stuivezand met zijn jump en tek tracks. Uit de handen van de jury ontving hij een checque van 500 euro voor dj gear.
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland