Onder Invloed zaterdag 7 april in De Spot Middelburg Onder Invloed zaterdag 7 april in De Spot Middelburg

Met Davie Lawson, Lucky Fonz III en Kim Janssen

, Redactie 3voor12zeeland

Onder Invloed zaterdag 7 april in De Spot Middelburg

Met Davie Lawson, Lucky Fonz III en Kim Janssen

Redactie 3voor12zeeland ,

Morgen, 7 april, in De Spot in Middelburg: Onder Invloed. Een project van journalist en filmmaker Matthijs van der Ven, met deze editie: Davie Lawson, Lucky Fonz III en Kim Janssen.

Onder Invloed filmt sinds juni 2008 vele internationale muzikanten die tijdens sessies en optredens hun favoriete bands en liedjes coveren. Het idee daarvoor ontstond in de zomer van 2007 na het lezen van Bob Dylan's boek 'Chronicles'. In dit boek beschrijft Dylan over de muzikanten die hem geïnspireerd hebben in zijn jonge jaren. 

In januari van dit jaar kwam het boek Onder Invloed uit. Matthijs van der Ven schrijft hierin over een aantal Nederlandse muzikanten. Wat hun inspiraties zijn, hoe ze begonnen als muzikant, maar ook andere aspecten van het leven. Ofwel, de invloeden op de levens van de Nederlandse muzikanten.

Nu kun je ook in De Spot naar een Onder Invloed avond. Morgen, zaterdag 7 april, spelen de Welshe singer-songwriter Davie Lawson, Lucky Fonz III (solo) en Kim Janssen covers van de artiesten die hun leven hebben beïnvloedt, maar ook eigen werk.

Onder Invloed
De Spot, Middelburg
zaterdag 7 april
Zaal open: 21:00 uur Aanvang: 21:30 uur
Entree: € 8,50 (bestel tickets hier)

Zaterdagmiddag om 15:00 uur geven de drie muzikanten ook nog een mini-optreden in De Drvkkerij tijdens de boekpresentatie van het Onder Invloed-boek. Daarnaast is sinds 14 maart t/m 22 april een fotoexpositie te zien met portretten uit het boek, door Tom Roelofs.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland