Win vrijkaarten voor ‘Made in Belgium’ in Gebouw-T Win vrijkaarten voor ‘Made in Belgium’ in Gebouw-T

Customs, Charlie Jones en Discobar Galaxie sieren affiche

, Andre Joosse

Win vrijkaarten voor ‘Made in Belgium’ in Gebouw-T

Customs, Charlie Jones en Discobar Galaxie sieren affiche

Andre Joosse ,

In het weekend van 20 en 21 april kleurt Gebouw-T weer zwart-geel-rood, de kleuren van de Belgische vlag. De vrijdag is gevuld met bands als Charlie Jones Big Band en afsluiter Customs. De zaterdag is het swingen met de platendraaiers van Discobar Galaxie. Wij geven voor elke avond twee duotickets weg.

 Customs zijn wel de bekenste naam van de line-up van dit Belgische festival. Met hun nieuwe cd uit staan ze komende zomer op de meeste festivals. Een minder bekende naam is Bed Rugs.  Ze spelen licht psychedelische pop met een vleugje stevige rock. De band speelden eerst onder de naam The Porn Bloopers en behaalden daarmee de finale van Humo´s Rock Rally. Hierna hebben ze besloten om eens kritisch naar hun eigen sound te luisteren. Ze veranderen hun naam in Bed Rugs en hun geluid werd doordachter. Je hoort invloeden van melodieuze westcoast sixtiesrock tot en met nineties indiepop. 

 Aanrader deze avond is zeker Charlie Jones Big Band. Deze band rond singer-songwriter en kunstenaar Jan Verstraeten brengt rauwe rock die doet denken aan Tom Waits.

 
De zaterdag is het swingen in Gebouw-T. Wie regelmatig Rock Werchter bezoekt kent dat kleine podium wel, net achteraf, waar altijd veel volk te zien is en waar het altijd feest is. Juist, die mannen zullen de zaterdag Gebouw-T op zijn kop zetten.

 Kaarten winnen? Dat kan, mail voor 15 april je naam en de gewenste avond door aan prijsvraag@3voor12zeeland.nl. Als je de 16e bericht krijgt hoor je tot de gelukkigen en mag je samen met een vriend of vriendin gaan genieten van de Belgische geluiden. Voor de anderen zijn er uiteraard nog kaarten te koop via de site van Gebouw-T. Voor de bezoekers van Absynth Minded komend weekend is er een aantrekkelijke korting, check hun site!

 
Vrijdag 20 april 2012
21.00 – 21.40 Charlie Jones Big Band (grote zaal)
21.45 – 22.10 Reena Riot (T-up)
22.15 – 23.00 Bed Rugs (grote zaal)
23.05 – 23.30 Bert Dockx van Flying Horseman (T-up)
23.35 – 00.50 Customs (grote zaal)
Zaterdag 21 april 2012
Discobar Galaxie
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland