Zeeuwse Belofte 2011, wie wint de titel? Zeeuwse Belofte 2011, wie wint de titel?

Acht bands dingen mee naar titel meest belovende band van Zeeland

, Gijs Kamphuis

Zeeuwse Belofte 2011, wie wint de titel?

Acht bands dingen mee naar titel meest belovende band van Zeeland

Gijs Kamphuis ,

De Spot in Middelburg is vrijdag het toneel voor de strijd om de Zeeuwse Belofte. Bloodshift, Zebrapad, Gork A27, A Generation After, Saint Helena Dove, Zinkzand, Yellow en Six Hills Giant nemen het daar tegen elkaar op.

Acht bands dingen mee naar titel meest belovende band van Zeeland

Het zijn nog al verschillende deelnemers, de vier winnaars van de regio bandprojecten Steenworp, Hooi!Koorts, Regio Ruis en 2nd InfluenZ zijn aangevuld met vier door een jury uitgekozen acts. Een van hen wordt Zeeuwse Belofte 2011 en wint eeuwige roem, een plekje op het bandcoachproject Pop aan Zee en een sessie met Joris van Welsen, de manager van Moss. Als klap op de vuurpijl mag de winnaar Zeeland vertegenwoordigen tijdens de Sena Performers POPNL Award in De Melkweg in Amsterdam.
Muzikaal wordt het uiteraard appels met peren vergelijken, want metal, pop, singer-songwriter, blues, het is allemaal aanwezig. Het beloofd in ieder geval een veelzijdige avond te worden. Naast de beoordeling door een vakjury zal er ook een publieksprijs worden uitgereikt. Wie de meeste fans meeneemt wint.
De organisatie is in handen van Poppunt Zeeland, de avond aanstaande vrijdag 16 september begint om 20:00 uur en de toegang is 5 euro inclusief een consumptie.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland