Champagne voor Annika Bos Champagne voor Annika Bos

Eindexamen concert in podium De Piek

, Andre Joosse

Champagne voor Annika Bos

Eindexamen concert in podium De Piek

Andre Joosse ,

Vandaag loopt podium De Piek vol voor het eindexamen van Annika Bos. Annika sluit haar 4-jarige opleiding songwriting af die zij via de popacademie van Rotterdam heeft gevolgd.

Eindexamen concert in podium De Piek

Het is geen alledaags examen, de eindexamens waar je een zaal vol mensen voor mag uitnodigen. Vandaag loopt podium De Piek vol voor het eindexamen van Annika Bos. Annika sluit haar 4-jarige opleiding songwriting af die zij via de popacademie van Rotterdam heeft gevolgd.

 

Annika gaat samen met haar band als AnnTastic door het leven. Vorig jaar was haar eerste grote optreden op het bevrijdingsfestival, vrij recent stond ze nog op ons minifestival in ‘t Beest.

 

Podium De Piek opent speciaal haar deuren tijdens de zomerstop voor dit bijzondere optreden. Hoewel het optreden niet op de website staat aangekondigd is het behoorlijk druk als om negen uur de deuren opengaan. Familie, vrienden, kennissen, klasgenoten, wat nieuwsgierigen en uiteraard de jury. De examenjury bestaat uit de leraren van de popacademie, zij zullen het optreden beoordelen en aan het eind van de avond een cijfer geven.

 

Tijdens het optreden speelt Annika met haar band haar beste liedjes. Van gevoelig en breekbaar via rock naar ultieme pop. Collega songwriter en pianist Bas van den heuvel is uitgenodigd om twee nummers te spelen die zij samen geschreven hebben, een mooi einde van een goed concert.

 

Na een korte pauze heeft de jury het oordeel klaar. Met de nodige lofwoorden kan ze haar studie afsluiten met een 8,5. Uiteraard volgt er nog een toegift voordat de champagne ontkurkt wordt.

 

Lees hier ons interview met Annika Bos.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland