Popsport on tour in Ovezande Popsport on tour in Ovezande

Line-up: Dakota, Zaniac, Daar en Hunting The Robot

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Popsport on tour in Ovezande

Line-up: Dakota, Zaniac, Daar en Hunting The Robot

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Popsport is al enkele jaren het project om beginnende bands wijs te maken in de wereld van popmuziek. Enkele toppers uit de eerdere edities doen Popsport On Tour om meer podiumervaring op te doen, de tour doet ook De Klomp in ovezande aan.

Line-up: Dakota, Zaniac, Daar en Hunting The Robot

Al enkele jaren opent Popsport de jacht op nieuw veelbelovend talent. Bandjes kunnen zich inschrijven en een selectie krijgt een reeks workshops en optredens aangeboden. Elk jaar is er een finale waarin de meest veelbelovende act wordt gekozen.
 
Enkele bands die de afgelopen jaren als veelbelovend werden bestempeld gaan samen op tour door Nederland.
 
Het Zeeuwse Zaniac was één van de finalisten in seizoen 2010 en het gaat nog steeds lekker want dit weekend spelen ze in het Amsterdamse Paradiso voor KinkFM's 20minuten-festival. In hetzelfde seizoen was de all-girl rockband Dakota de vertegenwoordiging namens Noord-Holland in de finale.
 
Naast deze finalisten komen er ook finale winnaars naar Ovezande. De band Daar uit Roosendaal is een indie popband. De band bestaat tegenwoordig uit vier fris uitziende kerels die warm, rauw, melodieus en krachtig spelen.
 
Hunting The Robot stond begin deze maand als voorprogramma van Go Back To The Zoo in een uitverkochte De Spot in Middelburg. Met hun eigenzinnige geluid kregen de wachtende fans daar al lekker in beweging. De debuut EP van de Brabanders wordt 4 februari gepresenteerd in De Effenaar.
 
Deze Popsport On Tour beloofd een leuke avond te worden met veel aanstormend talent, dat serieus met popmuziek bezig is.
 
Hunting The Robot
Brabant, Winnaar PopSport 2009
 
Daar
Brabant, Winnaar Popsport 2010
 
Zaniac
Zeeland, finalist PopSport 2010
 
Dakota
Noord-Holland, Finalist PopSport 2010
 
Popsport On Tour
Podium De Klomp Ovezande
Zaterdag 29 januari 2011, zaal open: 20:30 uur
Entree gratis
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland