Nieuwe single, videoclip en ep voor The Chimney Nieuwe single, videoclip en ep voor The Chimney

The One opent nieuw hoofdstuk voor Bruse band

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Nieuwe single, videoclip en ep voor The Chimney

The One opent nieuw hoofdstuk voor Bruse band

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

The Chimney presenteert op 28 januari hun nieuwe ep disc met bijhorende single. Samen met Fables & Fairytales, zanger Adriaan en een afterparty onder leiding van DJ Jazz-M.

The One opent nieuw hoofdstuk voor Bruse band

De nieuwe ep disc van de jonge Zeeuwse poprock band The Chimney via het label RockInc komt uit op 31 januari en draagt de titel The One. Als voorproefje heeft de band uit Bruinisse deze week de titeltrack als single uitgebracht. Deze eerste single gaat gepaard met een bijbehorende, in Belgie opgenomen videoclip.
 
De sound van The Chimney bestaat uit een aanstekelijke combinatie van pop en rock. Liedjes met een kop en een staart zorgen ervoor dat elke track op de ep vol verrassingen zit. De nummers zijn geschreven door The Chimney zelf en opgenomen en gemasterd in de Avalanche Studios onder leiding van Willy Berrevoets.
 
Na eerder de support te hebben verzorgd voor Go Back To The Zoo en in de finale van de Zeeuwse Belofte te hebben gestaan is er een contract getekend met het Label RockInc. De vijf jonge Zeeuwen zijn er klaar voor om met The One een nieuw succesvol hoofdstuk aan hun carrière toe te voegen.
 
De ep The One zal op 28 januari live worden gepresenteerd in poppodium ’t Beest in Goes. Deze avond wordt de band bijgestaan door de Noord-Bevelandse collega's van Fables & Fairytales, zanger Adriaan en een afterparty onder leiding van DJ Jazz-M.
 
De single The One is vanaf vandaag zowel fysiek als digitaal te koop. De ep The One is vanaf 31 januari verkrijgbaar bij alle Nederlandse platenspeciaalzaken en onder andere te downloaden op iTunes.
 
 
CD-presentatie The Chimney
Poppodium 't Beest 
Vrijdag 28 januari, 20:00 uur
Entree: 5 euro
(kaarten hiervoor zijn te verkrijgen bij 't Beest of online: Feezzt.nl te bestellen)
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland