Legendarische band Wishbone Ash komt naar Middelburg Legendarische band Wishbone Ash komt naar Middelburg

16 Januari in t Schuttershof dankzij Survivorsland

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Legendarische band Wishbone Ash komt naar Middelburg

16 Januari in t Schuttershof dankzij Survivorsland

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Wishbone Ash, één van de toonaangevende gitaarrockbands uit de muziekgeschiedenis komt naar Middelburg voor Survivorsland. Deze gitaarlegendes uit het Verenigd Koninkrijk zullen op zondag 16 januari in café ’t Schuttershof een exclusief concert geven voor het goede doel.

16 Januari in t Schuttershof dankzij Survivorsland

Wishbone Ash is de rockband die begin jaren zeventig als een van de eerste bands het format van twee leadgitaristen gebruikte. Andy Powell en Ted Turner werden door Traffic Magazine in 1989 uitgeroepen tot ‘Two Of The Ten Most Important Guitarists In Rock History’ en bereikten ook de ‘Top 20 Guitarists Of All Time’ van Rolling Stone Magazine. De band, die verder bij oprichting bestond uit Martin Turner en Steve Upton, had tot het begin van de jaren tachtig groot succes met een unieke mix van rock, blues, soul en jazz. ‘Argus’ was hun meest succesvolle album uit die tijd en wordt nog steeds beschouwd als een klassieker in de geschiedenis van rock. Wishbone Ash heeft grote invloed gehad op bands als Thin Lizzy en Iron Maiden. Na meerdere scheidingen en reünies bestaat de band nu uit Andy Powell, Bob Skeat, Muddy Manninen en Joe Crabtree.
 
De zaal gaat open om 17:00 uur. Het Concert begint om 18:00 uur. De voorverkoop is al begonnen. Voor meer info, kijk op www.survivorsland.nl . Stichting Survivorsland organiseert toonaangevende concerten in Zeeland waarvan een deel van de opbrengst gaat naar kankeronderzoek.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland