Drie dagen openingsweekend Gebouw-T Drie dagen openingsweekend Gebouw-T

3VOOR12/Zeeland geeft kaarten weg voor 21 en 22 januari!

, Tekst: Cathelijne de Groen

Drie dagen openingsweekend Gebouw-T

3VOOR12/Zeeland geeft kaarten weg voor 21 en 22 januari!

Tekst: Cathelijne de Groen ,

Gebouw-T pakt de opening groots aan met drie dagen muziek. Dance, bandjes, regionaal talent, overal is aan gedacht. 3VOOR12/Zeeland geeft kaarten weg voor vrijdag 21 en zaterdag 22 januari.

3VOOR12/Zeeland geeft kaarten weg voor 21 en 22 januari!

Afgelopen maandag was nog te lezen dat Gebouw-T bezig is aan de laatste afwerkingen. 21 januari kan iedereen eindelijk gaan genieten van het nieuwe poppodium. Op de agenda staan al vele concerten gepland voor de komende maanden.

Het openingsweekend begint op 21 januari om 22.00 uur met een knallend dance-event; Dir-T Beats. Tot 's nachts 3.00 uur kun je dansen op verschillende DJ's in twee aparte area's. Zorg dan dat je de volgende avond weer fris en fruitig op de stoep van Gebouw-T staat voor optredens van DeWolff en C-Mon & Kypski. Ook tussen de optredens door en nadien wordt er voor een plaatje gezorgd. DJ WCOOLJ, ofwel popjournalist Willem Jongeneelen, draait hippe plaatjes van nu en vroeger. In de foyer van Gebouw-T zal de Bergse band Zumesse fungeren als voorprogramma van Dewolff en C-Mon & Kypski en deze speelt tussendoor ook nog een nummertje.

Zondag 23 januari kun je vanaf 14.00 uur al terecht in Gebouw-T voor diverse Brabantse bands en artiesten, namelijk: The Vision Of Johanna, The Old Main Drag, All On Black, The Little Review, Monocle Mint, Ten24, Kees Schipper & Ad Landa, The Quaint. Deze dag is helemaal gratis, dus even binnenlopen om een kijkje te nemen in het nieuwe poppodium kan natuurlijk ook.

Kaarten voor vrijdag 21 januari met Dir-T Beats en zaterdag 22 januari met DeWolff en C-Mon & Kypski kun je bestellen op de website van Gebouw-T, of winnen bij 3VOOR12/Zeeland!

Geef daarvoor antwoord op de volgende vraag: Hoe komt Gebouw-T aan zijn naam?

Mail je naam en antwoord naar prijsvraag@3voor12zeeland.nl. Geef hierbij ook aan naar welke avond je voorkeur uit gaat.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland