Kong in 4D Kong in 4D

Avondje instrumentale rock en metal in t Beest

, Foto's: Sjoerd Schunselaar

Kong in 4D

Avondje instrumentale rock en metal in t Beest

Foto's: Sjoerd Schunselaar ,

Elke muur van de Beest zaal heeft zijn eigen podium, op elk podium en bandlid van Kong. De jaren 90 band is terug met een nieuwe line-up en nieuwe nummers. Een fotoverslag.

Avondje instrumentale rock en metal in t Beest

Het is even wennen voor het publiek, vooral in het begin is het even zoeken waar het meeste te zien is. Elke muur van de Beest zaal heeft zijn eigen podium, op elk podium en bandlid van Kong. Quadrofonisch is het juiste woord volgens de bio van de band. Een soort 4D audio effect.

Kong is eind jaren 80 begonnen. Hun industriële electro heavy metal is op een paar samples na geheel instrumentaal. Het grote publiek heeft de band niet gehaald, maar door hun bijzondere muziekstijl en bijzondere opstelling bij concerten is de band populair in de lokale clubs. In 2000 stopt de band ermee.

Nu, tien jaar later staat Kong weer op de vier podia. Bassist Mark Drillich heeft een nieuwe bezetting om zich heen gevormd en met grotendeels nieuwe nummers is t Beest nu getuige van de nieuwe Kong.

Als supportact staan de Utrechtse heren van Atlantis op het podium. De instrumentale rock is een goede opener van deze speciale avond.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland