Champagne Charlie en JP & The Seeger Session Band bespelen Zierikzees publiek Champagne Charlie en JP & The Seeger Session Band bespelen Zierikzees publiek

Geslaagde avond folk- en rootsmuziek in Brogum

, Tekst en foto's: René Kauwenbergh

Champagne Charlie en JP & The Seeger Session Band bespelen Zierikzees publiek

Geslaagde avond folk- en rootsmuziek in Brogum

Tekst en foto's: René Kauwenbergh ,

Een geslaagde avond, met twee bands die niet alleen hun instrument bespeelden, maar ook het publiek.

Geslaagde avond folk- en rootsmuziek in Brogum

Op deze zaterdagavond trakteert Champagne Charlie en JP & The Seeger Session Band een lekker gevuld Brogum op een interessante avond vol folk-, blues- en rootsmuziek.

Champagne Charlie mag de aftrap geven met hun toegankelijke rootsmuziek. Dat doen de mannen op overtuigende wijze, maar dat kan ook haast niet anders met 22 jaar ervaring. Ze weten de aandacht van het publiek snel te pakken én vast te houden.

Na deze knallende opener is aan JP en band de uitdaging om op de ontstane sfeer voort te bouwen. Ondanks dat ze twee decennia minder lang bestaan, levert dat geen enkel probleem op. Hoe meer het publiek loskomt, hoe meer de band losgaat - zelfs al is het podium rijkelijk gevuld met de vijftien muzikanten. Immers, voor deze band geen instrumenten uit een kastje met elektronica; alles is echt.

Brogum heeft mogen genieten van een geslaagde avond, met twee bands die niet alleen hun instrument bespelen, maar ook het publiek.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland