3FM bands hoogtepunt van Peerock 2011 3FM bands hoogtepunt van Peerock 2011

Krystl en Handsome Poets in Colijnsplaat

, Rene Kauwenbergh

3FM bands hoogtepunt van Peerock 2011

Krystl en Handsome Poets in Colijnsplaat

Rene Kauwenbergh ,

Krystl en Handsome Poets maken Peerock tot een volwaardig festival. Maar ook de Juke Joints de Rock n Roll Prophets en nieuweling Zebrapad zorgen voor een feestje.

Krystl en Handsome Poets in Colijnsplaat

"Bekend van 3FM" is een label wat al snel op een Nederlandse band geplakt wordt. Voor zowel zangeres Krystl als voor Handsome Poets is dat zeker ook zo het geval. Airplay op 3FM heeft ze zeker een plaatsje bezorgt op de kleinere festivals in het land. Vanavond bewijzen ze dat dit ook meer dan terecht is. Beide bands zorgen voor een muzikaal feestje.

De avond wordt geopend door een lokale onbekende band. Zebrapad heeft meegdaan aan de Noord-Bevelandse muziek talentenjacht en heeft zo een plaatsje op het podium kunnen bemachtigen. Ook uit Zeeland, maar met 26 jaar ervaring zeker geen onbekende meer de Juke Joints. Een lekkere blues show, zoals we dat kennen van de Juke Joints, we weten nu weer waarom de Zeeuwse blues zo geliefd is in het buitenland.

Afsluiter van de avond zijn de Rock n Roll Prophets. Een gelegenheidsband rond drummer Jeroen Polderman, geen onbekende naam bij de Zeeuwse rock liefhebbers. Met hun klassieke rock laten ze Colijnsplaat nog even airguitar spelen en headbangen, in gedachten natuurlijk, maar dat neemt niet weg dat er zichtbaar genoten wordt. De prophets zijn een mooie afsluiter, dit beloofd ook wat voor Mosselrock in Yerseke, waar de heren ook afsluiten.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland