Perquisite presenteert solodebuut aan Zeeland Perquisite presenteert solodebuut aan Zeeland

Perquisite & Urita bouwen feestje in brogum

, Foto's: Dennis Wisse

Perquisite presenteert solodebuut aan Zeeland

Perquisite & Urita bouwen feestje in brogum

Foto's: Dennis Wisse ,

Perquisite met zijn vaste support Urita geven ene energieke show in Brogum. Helaas blijkt het publiek het podium niet te kunnen vinden. gelukkig geen reden voor de artiesten om een stapje terug te doen, ze zetten een hyperpositief optreden neer.

Perquisite & Urita bouwen feestje in brogum

Perquisite is de componerende en producerende helft van het voormalige duo Pete Philly & Perquisite. Met hun eigenzinnige mix van hiphop, soul & jazz behaalden ze grote successen in binnen- en buitenland en speelden ze over de hele wereld. Ze verkochten meerdere malen de Paradiso en Melkweg uit en traden op gerenommeerde festivals als Lowlands, Sziget, Exit en North Sea Jazz.

Nu is het tijd voor een eerste volwaardig solo-album. Op de plaat, die deze herfst zal uitkomen, gaat Perquisite de samenwerking aan met verschillende Nederlandse vocalisten zoals Janne Schra, Tjeerd Bomhof (Voicst) en Torre Florim (De Staat). Perquisite heeft de nummers daarbij telkens samen met de artiest in kwestie geschreven wat een heel diverse plaat heeft opgeleverd.

Perquisite pakt goed uit in Zierikzee, het hele podium staat vol. Er is een buslading aan gastvocalisten meegekomen. De meester zelf staat wat verscholen achter op het podium en laat alle aandacht over aan de band en de muziek. Het optreden van de ontzettend enthousiast band is hyperpositief en energiek.

Helaas blijkt Zierikzee niet helemaal klaar voor Perquisite, de zaal is matig gevuld. Is de concurrentie van Funfest in Goes te groot of weet men de weg naar Brogum gewoonweg niet te vinden? Wat de reden dan ook is, aan de artiesten heeft het in ieder geval niet gelegen.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland