Kort Nieuws Kort Nieuws

C@S, Groove To Chill en Freedom In Music

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Kort Nieuws

C@S, Groove To Chill en Freedom In Music

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

De line-up van C@S en de koninginnedag versie van Groove To Chill zijn compleet! Freedom In Music is een muzikaal project rond de Four Freedoms Award.

C@S, Groove To Chill en Freedom In Music

Nieuwe namen C@S

Een ‘grote surprise-act', Rowwen Hèze, Alain Clark, Milow en Waylon maken de programmering van Concert at Sea dit jaar compleet. K's Choice, Kane en Caro Emerald waren al naar buiten gebracht. Ook gastheer Bløf treedt dit jaar weer op. De vijfde editie van Concert at Sea vindt plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 juni.

Groove To Chill op Koninginnedag

Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of welke andere stad dan ook kun je dit jaar gewoon links laten liggen op Koninginnedag. Er wordt namelijk gewoon 15 uur lang een feestje gebouwd op het Bellamypark te Vlissingen, en dit alles helemaal gratis!
14:00 - 16:00 - Sparcoo
16:00 - 17:30 - Steef + Saxofoon
17:30 - 19:00 - Jarah Damiël
19:00 - 20:30 - Patch Park
20:30 - 22:00 - Etienne Manuhuwa
Als het buiten allemaal afgelopen is gaan ze nog tot 5 uur door met echte onvervalste techno in Club Midnight.
22:00 - 00:00 - Johan de Pohan
00:00 - 02:00 - Go!diva
02:00 - 04:00 - DoubleRD
04:00 - eind - Ramdre

Freedom in Music

Jaarlijks vindt in mei de uitreiking van de Four Freedom Awards plaats. Het ene jaar in New York, het andere jaar in Middelburg. Awardwinnaars waren o.a. Nelson Mandela, de Dalai Lama. Franklin D. Roosevelt is de geestelijk vader van de Vier Vrijheden.

Naast de officiële uitreiking worden verschillende side-events neergezet die aanhaken bij bestaande evenementen als de Maand van de Vrijheid en de Bevrijdingsfestivals in Nederland. Om vooral jongeren meer te betrekken bij het thema van de Vier Vrijheden is het project Freedom in Music bedacht. In samenwerking met de popopleidingen van de conservatoria van Amsterdam, Rotterdam en New York zullen vier “bands”worden samengesteld. Van iedere opleiding worden 8 popmuziekstudenten geselecteerd. Die bands gaan in de eerste week van mei in Middelburg samen muziek schrijven, songs maken en vooral musiceren. Op vijf mei zullen de bands zich verspreiden over Nederland. Op vier Bevrijdingsfestivals in Nederland zal een Freedom in Music band te horen en te zien zijn. Aan het eind van de dag zijn ze als afsluiting alle vier te horen op het Bevrijdingsfestival in Vlissingen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland