Programma Southpark Festival rond Programma Southpark Festival rond

7de editie Southpark Festival zaterdag 17 juli

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Programma Southpark Festival rond

7de editie Southpark Festival zaterdag 17 juli

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Het programma van het Southpark Festival, het gratis multiculturele festival van Zeeland, is rond.

7de editie Southpark Festival zaterdag 17 juli

Al eerder maakte het Southpark Festival de namen van de acts bekend die op het Hoofdpodium en op het De Spot / 3VOOR12 Zeeland podium optreden: Barrence Withfield & The Seatsniffers, Mdungu, Nul Elf Acht, JP & The Seegersession Band, Guerilla Speakerz, DJ Marcellus & Cheap Harmony, Agnita Hoek, Zaniac, The Phonology Experience en The A & D Projects.

Het programma van de andere podia is nu ook compleet. Het S(Y)outhpark podium is dit jaar gevuld met Zumbatonic, een diaboloworkshop, Tikkie en Taco Show en Kunstbende Winnaars.
Tsjilp en Kamal de Slangenbezweerder verzorgen het programma voor het straattheater.

Sport bij Middelburg in Beweging die iedereen laat kennismaken met verschillende sportverenigingen. De senioren kunnen ook dit jaar weer terecht bij de seniorenhangplek voor een workshop volksdans en countryline dance verzorgd door The Mac-Lies en The Valley Dancers.

Super-A laat kinderen op een kunstzinnige manier kennismaken met graffiti doormiddel van een demo met aansluitend een workshop. Stichting Wijk Dauwendaele verzorgt diverse attracties en activiteiten voor kinderen: schminken, springkussen en een ballonnenman.

Naast het programma is er een loterij en kan er genoten worden van multiculturele hapjes.

Het festival wordt op zaterdag 17 juli om 13.00 uur geopend door wethouder Hannie Kool-Blokland. Voorafgaand aan de opening trekt straattheater act Tsjilp om 12.40 uur van het winkelcentrum naar het Meiveld.

Het Southpark Festival is op dit moment nog op zoek naar vrijwilligers voor diverse werkzaamheden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar vragen@southparkfestival.nl
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland