Kort nieuws Kort nieuws

Avonduren, GoFish en RIP Goes In Concert

, Redactie 3VOOR12/zeeland

Kort nieuws

Avonduren, GoFish en RIP Goes In Concert

Redactie 3VOOR12/zeeland ,

Nieuws van het Avonduren team, Damien Jurado en een heus Avonduren festival. GoFish zet hun laatste ep online en na 5 edities is Goes In Concert niet meer.

Avonduren, GoFish en RIP Goes In Concert

Avonduren

Op donderdagavond 9 september speelt Damien Jurado bij “Avonduren” in de achterkamer van espressobar Ko’doooooooor. Damien Jurado is een singer songwriter die wordt gezien als een van de beste in zijn soort.  Langzame, intense liedjes over liefde en verlies, geplaatst in  het  Amerikaanse landschap, worden op de meest eenvoudige manier gebracht. Zonder franje, recht voor zijn raap. Man met gitaar, en dan heel erg goed. Hij toert om zn nieuwe album te promoten, Saint Bartlett (klik om te luisteren!)

Tevens kunnen we u alvast verklappen dat op 28 november een heus Avondurenfestival zal plaatsvinden. Bevestigde namen tot nu toe zijn Elephant Micah, I Am Oak en De Tuinen.

 
Meer informatie over Damien Durado en het festival op de Avonduren website.
 
 
GoFish
 

Zeeuwse rockband GoFish heeft de laatste ep ter download online gezet. In het project Pop Aan Zee heeft Gofish in oktober 2009 onder begeleiding van Marijn Slager en Willy Berrevoets (beide van Nuff Said) de EP Are you ready?! opgenomen. Met goede recensies op festivalinfo.nl evenals demo van de maand in het magazine FRET, is de ep nu geheel gratis te downloadenvan de GoFish website.

 
 
RIP Goes In Concert
 

Na vijf edities komt er geen vervolg op Goes in Concert. Tegenvallende bezoekersaantallen is de voornaamste reden om het jaarlijkse evenement te stoppen. In vorige edities stonden Kane, Krezip, Bløf en Racoon op Goes In Concert.

 

Als alternatief start de horeca in Goes een nieuw, gratis festival met coverbands. Meer info in de 3VOOR12/Zeeland concertagenda.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland