Dans en dance op Strandfeest Kaapduin Dans en dance op Strandfeest Kaapduin

Dance And Art geeft geslaagd feestje

, Tekst en foto's: Andre Joosse

Dans en dance op Strandfeest Kaapduin

Dance And Art geeft geslaagd feestje

Tekst en foto's: Andre Joosse ,

Met de betere dance gecombineerd met kunst en dansvoostellingen was het weer een geslaagd feestje aan het strand bij Dishoek. Dance And Art organiseerde Strandfeest in en rond strandtent Kaapduin.

Dance And Art geeft geslaagd feestje

Het begint als een regenachtige dag, niet de meest ideale weersomstandigheden voor een strandfeest. Gelukkig heeft strandtent Kaapduin een mooi overdekt terras wat genoeg bescherming bied tegen het weer. De dj’s Noisy & Kyoshi en Kenny Raw vermaken ondertussen de bezoekers.
 
Naast dance muziek zorgt organisatie Dance And Art ook voor een dosis kunst. Naast grafiti, een fototentoonstelling van Wout Koole is ook de Goese dansschool Dansz aanwezig voor wat culturele ondersteuning van deze dag. Nadat Noisy haar laatste beats het strand op stuurt geeft Dansz haar dansvoorstelling Cost a good deal of trouble, een mooi optreden op de vloedlijn van het Walcherse strand.
 
Later in de middag geeft Dansz een tweede voorstelling. De danseressen nemen nu plaats in het water en voeren de voorstelling Ubuntu op. Na een letterlijk en figuurlijk spetterend optreden draaien de dj’s van project Randomatik de regenbuien weg. Het zonnetje breekt door en het feest wordt nu ook op het strand meegevierd.
 
Danshuis Station Zuid voert ’s-avonds onder begeleiding van dj Paul Hazendonk nog een exclusieve dansshow op in het zand van Dishoek. Na een groot applaus voor het danshuis neemt Hazendonk het feest over, hij zorgt er voor dat het feest goed loskomt.
 
In de loop van de avond wordt het steeds drukker, dj’s Gregor Salto, Cor Fijneman & Dazzle en Paul Veth met Lady Lee zorgen voor een zeer geslaagd dancefeest in de strandtent. Op het strand wordt overigens net zo goed gefeest. Met vuurspuwers tegen de achtergrond van een ondergaande zon kan dat ook niet anders.,
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland