Win twee kaartjes voor ROLR!

En ga naar de live dvd-opname in de Spot

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Na een druk jaar is het voor Raiders of the Lost Rock tijd om een kroon op hun werk te zetten. A.s. zaterdag 18 december spelen ze in de Spot in Middelburg en wordt hun concert vastgelegd op DVD! En wij geven 2 kaarten weg!

En ga naar de live dvd-opname in de Spot

Raiders Of the Lost Rock begon nog niet eens zo lang geleden aan zijn opmars. Alsof ze er altijd al waren, speelden ze hun rockcovers overal in Zeeland. En met succes! ROLR speelt dan ook niet zomaar rockcovers. De doorgewinterde muzikanten -met ervaring in vele andere bands- spelen de nummers zoals ze bedoeld zijn: vuig, vet en bruut! Op de klanken van o.a. AC/DC, Alice Cooper, Guns 'n Roses, Van Halen, Led Zeppelin, Wolfmother en ZZTOP gaan ze beestachtig tekeer!

Kennis maken met ROLR doe je niet zomaar. Dit doe je het beste zoals ROLR bedoeld is: LIVE. Om dat voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken en om thuis nog eens na te kunnen genieten, gaan ze dan ook een live DVD opnemen. Aanstaande zaterdag 18 december spelen ze in de Spot in Middelburg en worden er opnames gemaakt voor een DVD die later in 2011 uit zal komen. Ze gaan voor een volle bak wat bezoekers betreft en geven daarom ook 3 DVD's weg; iedereen krijgt bij het betreden van de zaal een nummer en de 3 nummers die halverwege het concert worden bekend gemaakt, krijgen de DVD thuisgestuurd zodra deze gereed is!

Het mooie is: 3voor12/Zeeland geeft 2 kaartjes weg! Dus; ben jij in voor een stevig avondje meebleren en headbangen, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar redactie@3voor12zeeland.nl met als onderwerp 'ROLR'.
De kaarten zijn inmiddels al weg! Mailen heeft geen zin meer.

Raiders of the Lost Rock
Zaterdag 18 december, 21.00 uur
De Spot, Middelburg
Entree: 5 euro