Kids Never Lie ontsnapt uit Zeeland Kids Never Lie ontsnapt uit Zeeland

Het hoofdpodium van het Solar Festival was even helemaal van Kids Never Lie

, Tekst en foto's: Febe Verelst

Kids Never Lie ontsnapt uit Zeeland

Het hoofdpodium van het Solar Festival was even helemaal van Kids Never Lie

Tekst en foto's: Febe Verelst ,

De electroband Kids Never Lie sierde zondag het hoofdpodium op het Solar Festival in Roermond. Ze timmeren hard aan de weg door ook buiten Zeeland podiumervaring op te doen.

Het hoofdpodium van het Solar Festival was even helemaal van Kids Never Lie

Kids Never Lie is volop in beweging. Zo bracht de band eind april zijn demo ‘1618’ uit, trad de band op met I Kissed Charles en werden ze genoemd op verschillende toonaangevende muzieksites. 

Next Best Band vindt dat er teveel goede muziek onopgemerkt blijft en creëerde daarom een platform voor bands en muziekliefhebbers. Kids Never Lie maakte hier gretig gebruik van door stemmen te werven voor een plek op het Solar festival. Samen met twee andere bands mochten de mannen een clip opnemen op het terrein in Roermond. Door de kijkers en luisteraars werd op internet gestemd en besloten: men wilde Kids Never Lie graag live zien!

De bezoekers van het meerdaagse festival in Roermond moesten nog wakker worden. De zon begon zich net door de wolken te wringen toen de intro van Kids Never Lie klonk. Op het podium waar later die dag onder andere Caro Emerald, The Opposites en Boys Noize zouden verschijnen brachten de Zeeuwse mannen hun electro ten gehore. In het Engels, Duits en Frans werd het publiek aan het dansen gebracht. Naast de dansbare klanken zijn ook de teksten van de liedjes erg leuk. Maar zonder tekst komt de spanningsopbouw van de muziek het beste tot zijn recht. Kids Never Lie stond zichtbaar te genieten en is klaar voor het grote publiek.

Op de site van Next Best Band kun je de clip zien, het optreden bekijken en de liedjes van Kids Never Lie horen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland