Rumblefist en LYN in Terneuzen

Optreden van LYN en Rumblefist toch druk en gezellig in cafe de Black Lotus

Tekst: Dennie Schuerman Foto's: Maico van de Berg ,

LYN en Rumblefist, twee Terneuzense bands die afgelopen weekend rock 'n roll en harcore lieten horen in cafe de Black Lotus. De bands zorgden ondanks de kleine ruimte voor een bescheiden pit in het cafe.

Optreden van LYN en Rumblefist toch druk en gezellig in cafe de Black Lotus

Cafe de Black Lotus is vanavond de place to be. Ondanks dat er geen podium is en het geluid niet optimaal is, zit de sfeer er vanaf de eerste minuut goed in.
 
Het eerste optreden was van LYN. De 4-mansformatie oorspronkelijk uit Terneuzen lieten zichzelf helemaal gaan. Valentino van den Berge is de frontman van de band en dat is duidelijk te merken. Het publiek ging los en hoewel er niet echt veel plaats was, ontstond er zowaar af en toe een kleine pit waar iedereen lekker in los ging! Helaas is er voor de fans weinig nieuw materiaal geschreven. Tijd dat de band weer eens wat nieuws laat horen, voor de rest LYN: rock-n-roll!!

Een moment rust tijdens het wachten op de volgende band, Rumblefist. Deze mannen spelen een mix van hardcore en skate-punk met een laagje metal tussendoor. Met veel inzet verzorgen ze een redelijke set. Met nummers als; Cloudy The Future Is & een H2O cover, What Happened zorgden ze ervoor dat het publiek aan het einde niet meer te houden is. Voor de rest worden er ook eigen nummers gespeeld.


26 juni is Rumblefist te zien in podium de Pit in Terneuzen.